Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

70 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • + 4.000 záloha na služby + elektřina a plyn + kauce + provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti MDO0572-202402270415
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení 27. února 2024
Plocha celková 170 m²

Popis nemovitosti

Kompletně zrekonstruovaná prvorepubliková vila 5+kk, s balkonem, střešní terasou, garáží a zahradou, v klidné vilové zástavbě pražského Spořilova, u Roztylského náměstí a kostela sv. Anežky České.

U třípodlažní cihlové stavby byla právě dokončena celková rekonstrukce - nová fasáda se zateplením, střecha, rozvody, podlahy, okna, technologie. Dům se pronajímá nezařízený. Je vhodný pro rodinné bydlení nebo také jako kanceláře.

V přízemí se nachází vstupní hala, šatna / komora, kuchyně, obývací pokoj a toaleta. Ve druhém podlaží jsou 3 ložnice (jedna s balkonem) a koupelna s vanou, sprchou a wc. Ve třetím podlaží je ložnice / pracovna se vstupem na střešní terasu. Ve sklepě je technologické zázemí domu - plynový kotel, zásobník na teplou vodu, centrální vysavač, přípojka na telefon i internet a datový server. Garáž s vraty na dálkové ovládání je určena pro 1 automobil, uvnitř je k dispozici zásuvka pro elektronabíjení. Další parkovací stání je na pozemku, přímo za vjezdovými vraty.

Ve všech pokojích jsou datové rozvody, instalované jsou bezpečnostní kamery i alarm, s možností napojení na pult centrální ochrany. Podlahy jsou z kamenného koberce piedro a z vinylu, v pokojích jsou položené koberce. Okna plastová, třívrstvá.

Lokalita s velmi rychlým napojením na Městský okruh i pražskou magistrálu. Nedaleko domu jsou 2 zastávky autobusu, odtud 8 min na metro C Kačerov nebo Chodov. V pěším dosahu je MŠ, ZŠ, poliklinika, potraviny, restaurace. Na přilehlém náměstí se o víkendu konají farmářské trhy.

Nájem 70.000, poplatky za služby 4.000, elektřina a plyn s přepisem na nájemce. Kauce 2 nájmy, provize RK 1 nájem + DPH.

Dům 148,6 m2, garáž 21,8 m2, střešní terasa 40 m2, balkon 4 m2, zahrada 245 m2.


PENB - G.

ID nemovitosti MDO0572-202402270415.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Markéta Strápková
Ing. Markéta Strápková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Markéta Strápková
Ing. Markéta Strápková
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti