Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

130 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + Poplatky 18 000 Kč/měsíc
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení 28. března 2024
Plocha užitná 250 m²
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 135044
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu exkluzivní bydlení v luxusním bytě v prvním patře nádherného novobarokního paláce na prestižní Vinohradské adrese.
Byt o dispozici 7+kk se skládá z prostorného obývacího pokoje s balkonem s výhledem do parku na Baziliku sv. Ludmily. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem a jídelním prostorem. Dále byt nabízí 6 ložnic, 3 designové koupelny a vstupní halu. Kuchyně je vybavena všemi moderními spotřebiči (Miele a Siemens). Dvě koupelny s vanou, třetí se sprchovým koutem jsou řešeny v elegantním nadčasovém stylu. Hlavní ložnice s en-suite koupelnou, (vana, toaleta, umyvadlo) Byt taky disponuje pračkou a sušičkou Miele.
Tento byt je vybaven špičkovým zařízením, disponuje původními kamny a parketami. Vstup do domu je zabezpečený čipem a alarmem.
Poplatky za elektřinu, odpad, vodné a stočné, teplo, výtah a společné služby v domě činí 18 000 Kč měsíčně. Parkovací stání je možné za příplatek 9 500 Kč, které je od bytu jen minutu pěšky.
Oblíbená rezidenční lokalita, přímo v centrální části Náměstí Míru, pár kroků od zastávek tramvají a stanice metra; v bezprostřední blízkosti naleznete vyhlášené restaurace, kavárny, bistra, pekárny, farmářské trhy, supermarkety, OC Flora. Příjemné procházky a volnočasové sportovní aktivity nabízí park Folimanka, či Havlíčkovy Sady.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Simona Marinová
Simona Marinová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Simona Marinová
Simona Marinová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti