Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

26 700 Kč za měsíc

C

Úsporná

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 50 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 50 m²
ID nemovitosti 11053
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 3.

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu více jak zařízených, tak i nezařízených jednotek v nových budovách na Vinohradech - ulice Varšavská.
K dispozici jsou jednotky 1+kk, 2+kk i 3+kk.

Tato jednotka o rozloze 50 m2 se nachází v nové budově s výtahem. Tento byt k dlouhodobému pronájmu nabízí vstupní halu, prostorný otevřený obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, hlavní ložnici, koupelnu. Lokalita poskytuje veškerou občanskou vybavenost a dobrou dopravní infrastrukturu (tramvajová zastávka Jana Masaryka se nachází 3 minuty chůze od budovy). V docházkové vzdálenosti se nachází potraviny, restaurace, kavárny a obchody.


Vinohrady jsou jednou z nejžádanějších pražských lokalit. Mají skvělou polohu, kde vše potřebné najdete do 10 minut chůze. Oblast má výbornou dopravní dostupnost - 2 stanice metra - Náměstí Míru a I. P. Pavlova, několik tramvajových linek a autobusů. Na Václavské náměstí se dostanete městskou hromadnou dopravou za pouhých 5 minut. Dobré je i silniční spojení. Na dálniční okruh se dostanete autem za pouhých 12 minut a na letiště Václava Havla za 27 minut. V blízkosti domu je kompletní občanská vybavenost - lékárna, poliklinika, pošta, supermarkety, úřady, banky, místní obchody, restaurace a bary. V blízkosti jsou mateřské, základní a střední školy, vysoká škola a dětská hřiště. Pro volnočasové aktivity lze využít Havlíčkovy a Riegrovy sady s krásným výhledem na Prahu.

Nájemné dle zvolené jednotky
Měsíční zálohy za služby jsou stanoveny na 6 500 Kč.
Vratná kauce dva nájmy

V případě zájmu o prohlídku vám jsem plně k dispozici.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (338)
small left
small right