Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

17 113 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Dálnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Datum vložení před 12 dny
Plocha zastavěná 107 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 5839
Plocha užitná 86 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji dům v obci Bzová na Berounsku. Je to malebná víska, která se nachází na náhorní plošině v CHKO Křivoklátsko. Díky této poloze je odsud velmi hezký výhled na okolní kopce, na pohoří Brd a na sousední hrad Točník. Ten je vidět přímo ze zahrádky domu.
Vesnička je obklopena lesy, které vybízejí k procházkám a houbaření. Za vsí byla vybudovaná vodní nádrž užívaná ke koupání a rekreaci. Přímo v obci je obchod s potravinami, pošta, kulturní středisko, hasiči, fotbalisté, knihovna, víceúčelové hřiště i dětské hřiště. Pokud by něco chybělo, veškerá občanská vybavenost je ve vedlejším městě Žebrák (4 km), školy, školky a je tam i nájezd na dálnici D5 Praha-Plzeň, dobré autobusové i vlakové spojení.
Samotný dům byl postaven téměř před sto lety. V sedmdesátých letech byl rekonstruovaný, v přízemí jsou 3 pokoje a kuchyňka, koupelna, chodba a toaleta. Užitná plocha přízemí je 86 m2. Okna jsou dvojitá špaletová, dům není podsklepený, vytápění každé místnosti je kamny na pevná paliva. Podkroví nebylo využíváno, jen jako půda, s výměrou 92 m2.
Dům má elektrickou přípojku, je napojen na obecní vodovod, má jímku, ale u vrat je připravena přípojka na kanalizaci. Jde o původní cihlovou stavbu, volně stojící, obklopenou zahradou. Na pozemku jsou další menší stavby jako dílna, dřevník, bývalý chlívek a zemní sklep.
Domek byl ještě nedávno užívaný, mohl by někomu posloužit jako letní chalupa nebo se může po kompletní rekonstrukci s využitím podkroví stát novým domovem i pro velkou rodinu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit

mail

Stavby rodinných domů

Pozemní stavitelství Josef Malý

Adresa: Česká 48/5, Beroun, 26601
Email: maly.mavys@centrum.cz
Web: https://www.stavitelstvi-jm.cz/