Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 000 000 Kč

D

Méně úsporná

26 328 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Metro, MHD, Silnice, Dálnice
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV, Plyn
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 56 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 56 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti R519378
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Patro 1.

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka: Byt 2kk, 56m2, P7 Holešovice, ul. Komunardů.

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem bytu 2kk o rozloze 56m2, který se nachází v oblíbené a dynamicky se rozvíjející části Prahy 7 - Holešovice. Byt je umístěn v dobře udržovaném cihlovém domě s výtahem, což zajišťuje komfortní bydlení pro všechny věkové kategorie.

Dispozice a vybavení
Byt se pyšní prostornou chodbou, ze které se vchází do všech místností: ložnice, obývacího pokoje, koupelny, samostatné toalety a praktické komory. Obývací pokoj o velikosti 23m2 je vybaven dřevěnými parketami, které dodávají místnosti teplý a útulný charakter. Velká okna v obou pokojích jsou orientována na východ, což zajišťuje dostatek denního světla.

Lokalita
Byt se nachází v žádané lokalitě s vynikající dostupností do centra města. Přímo u domu se nachází tramvajová stanice Ortenovo náměstí, díky čemuž je zajištěna vynikající dopravní dostupnost do všech částí Prahy.

Potenciál
Tento byt je v původním stavu, což Vám dává jedinečnou příležitost přetvořit ho podle vlastních představ a potřeb. S moderní dispozicí a po provedení rekonstrukce se může stát Vaším jedinečným domovem, který bude přesně odpovídat Vašim představám o komfortním bydlení.

Závěr
Neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti stát se majitelem bytu v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy. Byt 2kk v Holešovicích nabízí nejen skvělou polohu, ale také neomezené možnosti pro Vaši kreativitu a představy o dokonalém domově. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku tohoto jedinečného bytu!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (369)
small left
small right