Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 190 000 Kč

C

Úsporná

  • Včetně právního servisu, úschovy financí, poplatků na katastr i odměny RK.

18 385 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 40 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
ID nemovitosti 12059
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 488 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 40 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Dobrý den, představte si, jak se ráno probudíte do ptačího zpěvu a vychutnáte si šálek kávy na terase vaší vlastní předzahrádky. V létě si posedíte sami, nebo s přáteli, můžete něco ugrilovat, nebo si pěstovat vlastní bylinky a trávit příjemné večery pod hvězdnou oblohou. Byt je tak akorát pro jednoho nebo dva a je vhodný i k pronájmu.
Byt který Vám chci dnes představit je ve stejném domě jako sám bydlím. Má 39,8m2 podlahové plochy a 20m2 velkou zahrádku. Postaven byl v roce 2008 a vlastní ho stále první majitelka. Ta si z nadstandartní šatny zbudovala samostatnou ložnici a tak se ušetřilo místo v hlavním pokoji. I tak je zde dostatek úložného prostoru. Byt je vytápěn vlastním elektrickým kotlem a voda je ohřívána boilerem. Auto zaparkujete na vyhrazeném místě před domem. V domě je k dispozici kolárna/kočárkárna. Dům má 17 bytů a je zde příjemná atmosféra.
O Holubicích toho mohu říci hodně. Je tu přátelská atmosféra a aktivní komunita lidí. I když se nachází v klidném prostředí mimo Prahu, dostanete se sem pohodlně. Když jsem před 16 lety o Holubicích uvažoval já, bylo důležité jak rychle se dostanu do Prahy. Vyhovuje mi že autobus jezdí ve špičkách po 10 minutách a mimo ně po půl hodině. Na metro "A" Bořislavka jede 28 minut. Autem se dostanete za přibližně poloviční dobu. Je pravda, že na poprvé Vám to z Prahy přijde daleko, ale člověk si zvykne a za ten klid to stojí. Navíc většinu úřadů najdete v nedalekých Kralupech nad Vltavou.

V obci naleznete vše, co potřebujete pro spokojený život. Večerku, hospodu nebo restauraci, skvělou rodinnou kavárnu, mateřskou a základní školu, lékaře a spoustu hřišť. Příležitostí k procházkám, cyklistickým výletům a relaxaci je dost i v okolí. Vyrazte na nedaleký Okoř, nebo třeba k Vltavě na Dvořákovu stezku. Zajímavý je park v Nelahozevsi, nebo Hostibejk v Kralupech. Obec jako taková se dynamicky rozrůstá, ale zachovávají se zde typické vesnické tradice. Majáles, masopust, nedělní fotbal místního klubu a podobně.
Myslím, že osobní zkušenost je za tisíc slov, a tak Vás srdečně spolu s majitelkou zveme na prohlídku tohoto hezkého bytu, kterým Vás rád provedu. Budete se tak moci zeptat na vše, co Vás zajímá, přímo u zdroje. Ladislav Jandáček.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right