Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

10 690 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena včetně provize a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Karolína Mašínová

46 907 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 885224
Plocha obytná 117 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 143 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 193 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Daleké Dušníky - části Druhlice, situované v malebné krajině okresu Příbram, jen 7 km od historického města Dobříš. Tento dům je v současné době ve fázi před dokončením a nabízí se jako jedinečná příležitost pro ty, kteří hledají možnost upravit a dokončit svůj nový domov přesně podle svých přání a potřeb.

Pro lepší orientaci v potenciálu a současném stavu nabízeného rodinného domu přikládáme k inzerátu fotografie zachycující aktuální fázi výstavby. Kromě toho pro vaši inspiraci a lepší pochopení možností dokončení interiéru domu jsme připojili také vizualizace, které vám pomohou s vizí konečného vzhledu vašeho budoucího domova.

Dům s dispozicí 4kk zahrnuje prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, tři ložnice, dvě koupelny a technickou místnost. Součástí domu je také velká garáž, která nabízí dostatek prostoru pro vaše vozidlo a zároveň poskytuje možnost vytvoření dílny nebo dalšího úložného prostoru.

Pozemek o rozloze 1084 m2 poskytuje dostatek soukromí a prostoru pro zahradní aktivity. Zastavěná plocha domu je 193,5m2, užitná podlahová plocha 143,5m2, což zajišťuje komfortní bydlení pro celou rodinu.

Technologie domu: Voda a kanalizace jsou napojeny na obecní přípojku, střecha keramická Tondach, Obvodové zdi Heluz tl.300mm, vnitřní příčky Ytong, podlahové topení, tepelné čerpadlo s výkonem 9kW, půda je zateplena minerální foukací izolací, krbová vložka Romotop heat 7kW, ohřev vody Stiebel, zabezpečovací systém Jablotron.

Dům je ideální pro ty, kteří hledají možnost vlastní realizace a chtějí mít kontrolu nad finálním vzhledem a vybavením svého domova. Budoucí majitelé tak mají jedinečnou šanci dokončit interiér dle svých individuálních přání a požadavků.
Pokud vás láká možnost vytvořit si domov na zelené louce v klidné a příjemné lokalitě, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme připraveni odpovědět na všechny vaše dotazy ohledně této nabídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Karolína Mašínová
Karolína Mašínová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Karolína Mašínová
Karolína Mašínová
zobrazit telefon