Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

45 000 000 Kč

A

Mimořádně úsporná

  • kupní cena je včetně právního servisu, advokátní úschovy kupní ceny, zajištění HÚ, odměny RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Josef Hotový

197 458 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 389588
Plocha užitná 274 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 14 dny
Plocha zastavěná 496 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečný soubor nemovitostí v klidné obci Cvrčovice, vzdálené zhruba 15 min. jízdy po D7 od letiště V. Havla, který zahrnuje dva moderní bungalovy o dispozici 4+1 a 5+1, letní byt a garáž (dílnu, skladový prostor). Tyto nemovitosti se nachází na pozemcích o velikosti v součtu 6.548 m².

Dva bungalovy: Zděné domy jsou o dispozicích 4+1/terasa a 5+1/terasa a výměrách 128 a 146 m2. Oba jsou vybaveny moderními tepelnými čerpadly, což zajišťuje nízké provozní náklady a komfortní bydlení po celý rok. Domy se vyznačují moderním designem, prostorem, vzdušností a jsou vybaveny kvalitními zařizovacími předměty a materiály. Kuchyňské linky s vestavnými spotřebiči jsou ve vyšším standardu.

Pozemky o velikosti 6548 m² nabízí dostatek prostoru a soukromí. Jsou ideálním prostředím pro rodinný život, relaxaci, zahradničení (vlastní studna). Zde najdete klid a pohodu obklopeni spoustou zeleně. Součástí zahrady je okrasné jezírko, které dodává nemovitosti jedinečný charakter a dělá z něj doslova oázu s neopakovatelnou atmosférou. Je možné také užívat přilehlý kurt pro vaše oblíbené sporty.
Díky své velikosti a poloze, ale mohou být pozemky také dle Územního plánu obce rozděleny na stavební parcely a zaručit tak kvalitní výnos.

Na pozemku se nachází také budova s kuchyní a posezením (takový letní byt), která je ideální pro rodinné oslavy a setkávání s přáteli. Tuto budovu lze také přestavět na plnohodnotné bydlení. Hned vedle ní je prostorově velkorysá garáž, která může sloužit jako dílna nebo skladovací prostor.

Cvrčovice nabízí veškerou základní občanskou vybavenost a jsou skvělým místem pro rodinné bydlení s dobrou dostupností do větších měst.
Koupě představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají klidné a komfortní bydlení s možností budoucího rozvoje anebo zajímavou investici.

Informací a pocitů je zde opravdu hodně, proto nás neváhejte kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Hotový
Josef Hotový
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Hotový
Josef Hotový
zobrazit telefon