Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 250 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Maryla Štarhová

23 037 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 37 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 37 m²
ID nemovitosti 380490
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím k prodeji velice důmyslně řešený byt 2kk, který se nachází v přízemí menšího bytového domu o devíti bytových jednotkách.

Byt je orientovaný na jižní stranu a jeho nespornou výhodou je přímý výstup z obývacího pokoje do zahrady. Byt je kompletně zařízený plnohodnotně vybavenou kuchyňskou linkou a na míru řešeným nábytkem, který je součástí prodeje. Nábytek je navržen na míru tak, aby zajistil dostatečné úložné prostory, přitom neomezoval prostor bytu. V obývacím pokoji je zakomponováno prostorné sklopné dvojlůžko, jehož jednoduché rozložení umožňuje dennodenní využívání.

Rekonstrukce bytu zahrnovala nejenom estetické řešení, ale zejména funkční. V bytě jsou nové kompletní rozvody vody, elektřiny a byl instalován nový kondenzační kotel. Dům samotný prošel částečnou výměnou oken (včetně nabízeného bytu), zateplením, opravou střešních klempířských prvků a komínových těles a zejména kompletním odvlhčením základů domu.

Újezd nad Lesy je dnes už znám jako Praha 21. Důležitým milníkem pro tuto oblast bude vybudování plánovaného obchvatu Újezda (přeložka Běchovice-Úvaly), který již nabyl územního rozhodnutí a který tak výrazně zatraktivní tuto lokalitu co do dopravní dostupnosti.

V případě Vašeho zájmu mne neváhejte kontaktovat. Kompletní informace (energetická náročnost, náklady na bydlení, atd. ) Vám ráda zpřístupním formou přístupu na sdílenou složku nemovitosti.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (368)
small left
small right