Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

od 3 556 924 Kč

big left
big right
Nemovitost nabízí
GARTAL

Základní informace

Vloženo před 3 měsíci
Stránky projektu www
Volných nemovitostí 6

Popis developerkého projektu

Na rozhraní tradičních pražských čtvrtí Vršovic a Vinohrad naleznete projekt Prime Vršovice, který nabízí účelné jednotky vhodné nejenom pro vlastní využití, ale i jako bezpečnou investici pro další pronájem. Původní budova, umístěná v klidné ulici Bajkalská, po své rekonstrukci nabídne 68 jednotek o dispozici 1+kk.

Dispozice jsou připraveny tak, aby nabídly maximum ze své plochy a přinášely majitelům a novým obyvatelům jejich plné využití a komfort. Všechny jednotky jsou zařízeny praktickým standardem, v jehož základu jsou odolné plovoucí podlahy, velkoformátové obklady a sanita od prověřených výrobců. Na přání lze jednotku dovybavit také kuchyní osazenou moderními spotřebiči, která byla navržena přímo pro tento projekt.

Projekt Prime Vršovice nabízí unikátní investiční příležitost. Nabídka menších jednotek v této oblasti je velmi omezena a nové projekty zde téměř nevznikají. Protože této oblasti věříme, nabízíme všem investorům garanci výnosu až 5 % p.a. Navíc se postaráme také o kompletní zprávu vaší nové nemovitosti. 


Nabízené nemovitosti developerského projektu

Zobrazit vše
small left
small right